CE ESTE iTAKA WEB?

iTaka WEB este o platformă software prin care poți creare siteuri web unice, complet personalizate pentru clinicile medicale sau stomatologice. Dacă la început crearea și administrarea unui website pare un job extrem de complicat și puțini oameni știau să facă asta asta, iTaka Web a regândit modul de creare  si modificare conținut aducând puterea în mâna dvs.

OPTIMIZAT (SEO) DIN START

90%

POTRIVIT PENTRU TINE

95%

GARANTIA CALITATII

100%

Instalare facilă

Multe firme oferă termen de crea a unui site de prezentare intre 10-30 zile . Cu iTaka poţi avea un site online publicat cu onținut personalizat în mai puţin de 2 zile!

Crearea automata a meniurilor

Meniuri verticale sau horizontale create din liste! Recomandam meniuri simple cu mentiunea ca toate paginile comunicate prin site nu trebuie sa se gaseasca neaparat in meniul principal pentru a evita supraaglomerarea acestora.

Adaugarea de continut

Este greu sa castigi si sa mentii interesul pacientilor, cand este bombardat tot timpul cu reclame medicale si promoții.  Uneori un slogan simplu va reusi. In alte cazuri, un articol amuzant. Daca trebuie sa explici notiuni medicale recomnadam, folosirea unui limbaj simplu uzual nu neaparat stiintific.

Incarcare imagini si bannere

Bannerele online sunt instrumente esentiale de comunicare necesare oricarui  cabinet.  Scopul lor evident este de a atrage pacienti pe site, cresterea vizibilitatii online, promovarea serviciilor medicale, sustinerea si cresterea programarilor.

Pagini de testimoniale

Recenziile sau testimonialele au o influenta majora asupra oamenilor intrucat acestia iau in calcul parerile si recomandarile altor pacienti inainte de a apela a apela la anumite servicii medicale. Cel mai important aspect al acestei pagini este veridicitatea testimonialelor.

PASUL1- Alegerea unui nume de domeniu

Importanta detinerii unui nume de domeniu bun este foarte importantaa. Daca detii deja un cabinet, sau planuiesti si deschizi una si nu ai un nume de domeniu potrivit, poti pierde un profit considerabil!

PASUL2 - Decide structura sitului

Structura nu trebuie să fie doar simplă și intuitivă, ea trebuie să fie creată în concordanță cu infromatile transmise pacientului.

PASUL3 - Incarca imagini si descrieri

Text de prezentare serviciu si echipa, imagini, poze, clipuri video,,. Importat este ca continutul sa fie real si original!

HEEY! NU ESTI INCA DECIS?

TESTEAZA GRATUIT 15 ZILE!

Solutii securizate

Toate datele transmise sunt criptate instant stocate si arhivate pe servere dedicate, cu backup-uri la fiecare oră.

Preturi felxibile

Pachetele nostre de preturi sunt concepute incat sa platesti numai ce folosesti, astfel pot fi ajustate personalizat la marimea afacerii tale.

Suport premium

Solicitarile clientilor sunt solutionate cu promptitudine pentru a asigura o experienta premium in utilizarea aplicatiilor