CE ESTE iTAKA MEDICAL?

Platforma medicala ITaka este o aplicatie medicala on-line in Cloud, accesibila de oriunde, fara instalare locala. Programari online cu notificari automate prin SMS, fise medicale unice pentru fiecare specialitate, imagistica incorporata si statistici detaliate totul la un loc. Platforma este dezvoltata conform unor cerinte care corespund stilului de lucru a medicilor, pentru a deveni un instrument eficient, un ajutorul in adminsitrarea zilnica.

ACOPERA MAI MULTE SPECIALITATI

70%

GRAD MARE DE PERSONALIZARE

75%

ACOPERA FLUXUL DE PACIENTI

80%

ACCESIBIL PE WINDOWS SI MAC

100%

Evidenta pacienti

Este posibila Identificare pacientilor cu ajutorul unui motor de cautare care, asigura o identificare rapida dupa nume, prenume, nr. de telefon. Prin crearea bazei de date a pacientilor într-o structura si forma uzuala asigura o interfata rapida si usoara.

Programare pacienti

Conditia de baza a acestui modul este programare flexibila si eficienta. Caracteristica de vizualizare concomitenta a agendei pentru mai multe cabinete, a diferitelor salii de tratament sau medici, atat de catre receptie, medici sau administratie ofera o suprafata de lucru familiara si intuitiva care ajuta in gestionarea eficienta a unui flux de pacient aglomerat.

Tratamente

Ofera posibilitatea de realizare si documentare usoara a tratamentelor si a serviciilor medicale efectuate. Ofera o suprafaţa comuna de lucru pentru membrii echipei medicale pentru o consultare profesionala, atat din punct de vedere medical, cat si financiar.

Financiar

Modulul financiar trebuie asigure eficienţa în controlul financiar. Pentru a-si conduce mai bine cabinetul, medicii specialisti trebuie sa acorde atentie ridicata partii financiare. Din acest motiv urmarim urmatoarele proceduri: încasari, plati, facturi, chitante, restante, anulari, avansuri.

Imagistica

Documente scanate (acte, fise medicale) sau diferite imagini (poze, radiografii) arhivate Online si atasate direct fisei electronice a pacientului. Documentele sunt disponibile în timp real pentru a fi vizualizate si listate oricand si de oriunde de catre utilizatorii autorizaţi al sistemului ITaka Medical 

Marketing

Consideram ca comunicarea dintre medic si pacient, ca o cerinţa minima si o obligaţie profesionala. Acest modul contine functionalitati cum ar fi: alerte, notificari automate pentru pacienţi, înstiinţari. Posibilitatea de setare generala cu functii de activare, programul înstiinţeaza pacienţii despre controale periodice, programari; notifica despre o factura sau informaţie medicala; comunica mesaje automate de felicitare, zi de nastere, sarbatori sau promoţii ale cabinetului.

Rapoarte si registre

Este posibila  elaborarea unor rapoarte clare si coerente asupra activitaţii financiare si medicale a cabinetului.  Aceste rapoarte sunt disponibile in doar cateva secunde impreuna cu o grafica pe înţelesul fiecarui utilizator. Oferim diferite filtre pentru a restrange posibilitatile rezultate, de exemplu: pe perioada de timp / medic / punct de lucru / fise medicale / tratamente / facturi / încasari.

Gestionare utilizatori

Accesul in sistem se face pe baza drepturilor oferite utilizatorilor si fiecarui utilizator in parte pot fi setate drepturile aferente. Aceste se realizeaza de catre administrator, iar utilizatorul la randul sau poate schimba numele de utilizator si parola pentru a oferi sistemului o maxima de securitate.

PASUL1- Vezi sistemul in functiune

Cere un demo gratuit ca sa te asiguri de functionalitatile si capacitatile sistemului iTaka Medical.

PASUL2 - Alege specialitatea ta

Alege acele functionalitai cate te ajuta. Sistemul este dinamic cu un grad rdicat de personalizare care te ajuta sa mentii ritmul tau de lucru obisnuit dar te ajuta si in evidenta structurata a datelor colectate

PASUL3 - Solicita implementare si instructaj

Nici un sistem software nu este util daca nu este implemnetat corect si utilizat zilnic. Oferim servicii de calitate si asiguram instructaj continuu pentu echipa ta!

HEEY! NU ESTI INCA DECIS?

TESTEAZA GRATUIT 15 ZILE!

Solutii securizate

Toate datele transmise sunt criptate instant stocate si arhivate pe servere dedicate, cu backup-uri la fiecare oră.

Preturi felxibile

Pachetele nostre de preturi sunt concepute incat sa platesti numai ce folosesti, astfel pot fi ajustate personalizat la marimea afacerii tale.

Suport premium

Solicitarile clientilor sunt solutionate cu promptitudine pentru a asigura o experienta premium in utilizarea aplicatiilor